Size özel tekliflerimiz için bizi arayın.
  • Sepetiniz boş.
Toplam: 0,00 TL
Ürün Karşılaştırma - İşlek Endüstri Yapı Market Ltd. Şti.

Ürün Karşılaştırma

Temizle
Ürün Resim Tekstil Çember 13 mm 1100 mt Hassan 372 Plastik Saplı Sıva Malası 22 cm Adolin Floret Silikonlu İç Cephe 2.2 LT Hassan 424 Seramik Mala 50 cm Fanex PSMK-600 Kare Kasa Monofaze Sanayi Tipi Aksiyel Aspiratör 600 mm Hassan 062 Ahşap Saplı Sıva Malası 22 cm Tema 55060 Classic Duş Başlığı Marshall Silpak Yarı Mat 15 LT Marshall Lüx Sentetik 2.5 LT Dekor 1365 Kompozit Sırık 1.2 M Hassan 576 Elastik Kova 25 LT Akçalı Sprey Boya 400 ML 318-Oksit Sarı Hassan 404 Seramik Mala 30 cm Hassan 422 Seramik Mala 40 cm
Sipariş No IY32212 IY23526 IY32342 IY00473 IY01368 IY04178 IY17466 IY27824 IY11498 IY32669 IY04357 IY34485 IY04343 IY00472
Ürün İsim Tekstil Çember 13 mm 1100 mt Hassan 372 Plastik Saplı Sıva Malası 22 cm Adolin Floret Silikonlu İç Cephe 2.2 LT Hassan 424 Seramik Mala 50 cm Fanex PSMK-600 Kare Kasa Monofaze Sanayi Tipi Aksiyel Aspiratör 600 mm Hassan 062 Ahşap Saplı Sıva Malası 22 cm Tema 55060 Classic Duş Başlığı Marshall Silpak Yarı Mat 15 LT Marshall Lüx Sentetik 2.5 LT Dekor 1365 Kompozit Sırık 1.2 M Hassan 576 Elastik Kova 25 LT Akçalı Sprey Boya 400 ML 318-Oksit Sarı Hassan 404 Seramik Mala 30 cm Hassan 422 Seramik Mala 40 cm
Fiyat Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız
Ürün Detay

Su bazlı, akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikon katkılı tam silinebilir mat görünümlü, son kat iç cephe boyasıdır. 

Tema 55060 Classic - Duş Başlığı (Blister Ambalaj)

Su bazlı, yüksek örtücülüğe sahip ,üstün yayılma gücü sayesinde rahat uygulanan, silikonlu ve yarı parlak görünümlü iç cephe boyasıdır. Marshall Sil-Pak, devrim niteliğinde leke tutmayan teknolojisi sayesi ve su itici özelliği sayesinde boncuklanma efekti yaratan, su bazlı silikonlu iç cephe boyasıdır.

Solvent Bazlı, Ahşap , metal vb yapı malzemelerinin iç ve dış yüzeylerinde kullanıma uygundur.Yüksek kapama, yüksek parlaklık ve yıllarca değişmeyen renk tonları ile uygulandığı yüzeyleri korur ve dekoratif görünüm verir.Uygulama kolaylığı ve iyi yayılma özelliği ile düzgün yüzeylerin oluşmasını sağlayan, üstün kaliteli, dekoratif ve koruyucu bir son kat boyasıdır.

Akçalı Sprey dahili ve harici ahşap, metal, beton, sıva, çimento vs. gibi tüm yüzeyler için çeşit özelliğine göre sentetik veya akrilik esaslı, hızlı kuruyan, solmaya mukavim ve parlak görünümlü son kat solvent bazlı bir boyadır.

Ürün Teknik Özellikleri
  • Paslanmaz çelik ve yay çeliğinden imal edilmiştir.
  • Sap kısmı tabana, özel kaynak sistemi ile kaynatılmıştır.
  • Plastik ve ahşap saplı modelleri mevcuttur.
  • Ahşap saplı modelde sap fırınlanmış kayın ağacından imal edilmiştir.
  • Sıva başta olmak üzere her türlü inşaat işlerinde kullanılır.
  • Paslanmaz çelik ve yay çeliğinden imal edilmiştir.
  • Sap kapalı olup plastikten imal edilmiştir.
  • Geniş yüzeylere; seramik, fayans, yer karosu döşeme işlerinde kullanılır.
  • Harç ve fuga uygulamasının ideal şekilde tatbikini sağlar.

1.250 m³/h ile 8.200 m³/h arası 25 cm çaptan 60 cm çapa kadar, 180 ile 250 watt arası elektrik ile çalışan aksiyel aspitatörlerin dış kasaları karedir. Ürünler 5 kanatlı olup hız kontrol cihazı ile çalıştırılabilmektedir.

  • Paslanmaz çelik ve yay çeliğinden imal edilmiştir.
  • Sap kısmı tabana, özel kaynak sistemi ile kaynatılmıştır.
  • Plastik ve ahşap saplı modelleri mevcuttur.
  • Ahşap saplı modelde sap fırınlanmış kayın ağacından imal edilmiştir.
  • Sıva başta olmak üzere her türlü inşaat işlerinde kullanılır.

Kod: 55061
Blister Ambalaj
3 Fonksiyonlu Duş Başlığı

Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz, kuru ve düzgün yüzeylere uygulanmalıdır. Mutlaka ambalaj üzerinde yazan inceltme oranına göre inceltilip, karıştırılarak homojen hale getirilmelidir. Uygulamaya hazır alana, önce, fırça yardımıyla kestirme işlemi yapılır ardından min. 2 kat halinde uygun rulo ile son kat boya uygulanır. Uygulamada rulo hareketlerinin tek yöne doğru olmasına dikkat edilmelidir. Uygulama katları arasında ortam sıcaklığına bağlı olarak 2-4 saat beklenmelidir. Kestirmelerde bindirme yapılmamasına özen gösterilmelidir. Homojen ve daha örtücü yüzey elde etmek için rulo uygulamalarından, ortam sıcaklığına bağlı olarak 2-3 dk sonra, aynı rulo ile ve ruloya boya almadan boyanmış yüzeyin üzerinden geçerek "Tarama" işlemi yapılması tavsiye edilir.

Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz, kuru yüzeylere 1 veya 2 kat halinde Luxe Parlak uygulanır. İnceltme oranına göre hazırlanmış ve homojen hale getirilmiş Luxe Parlak önerilen uygulama araçlarından biri ile uygulanır. 2. kat uygulamalarda min. 24 saat beklenmelidir. Problemli yüzeylerde 3. kat uygulama gerekebilir.

  • Takviyeli plastikten imal edilmiştir.
  • Genel amaçlı olup, başlıca kullanım alanları; inşaat harcı ve temizlik işleridir.

SOLVENT BAZLI AKRİLİK AKÇALI SPREY BOYA

Akçalı Sprey boya dahili ve harici ahşap, metal, beton, sıva, çimento vs. gibi tüm yüzeyler için çeşit özelliğine göre sentetik veya akrilik esaslı, hızlı kuruyan, solmaya mukavim ve parlak görünümlü son kat solvent bazlı bir boyadır.

Uygulanacak Yüzeyler

Akçalı Sprey Boya günümüz gereksinimlerini karşılayacak bir renk ve çeşit zenginliğinde (66 değişik seçenek) olup, uygulamacının kullanım amacına göre seçebileceği, mat veya parlak görünümlü, normal, metalik veya floresan özellikte, muhtelif renklerde sunulan boya çeşitleri ile metal, ahşap, duvar ve bisiklet, motosiklet, buz dolabı, radyatör, mobilya, demir aksam, duvar, deniz araçları vs gibi eşya gençleştirme, onarım, hobi, klasik dekorasyon işlerinin yanı sıra, çok farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek oto plastik tampon, oto jant boyaları, yüksek hararet soba boyası, şeffaf tahta koruyucu vernikler her türlü yüzey kolayca ve güvenle, dekoratif bir şekilde uygulanabilir.

Özellikleri

Akçalı Sprey Boya tatbik edildiği yüzeye tutunma gücünün yanı sıra örtme ve kapatıcılığı çok yüksektir. Elastik ve dayanıklı koruyucu bir film tabaka oluşturur. 400 ml sprey ambalajlardadır, kolayca kullanıma hazır haldedir. Kurşunsuzdur. Ozon tabakasına zarar veren hiçbir madde ihtiva etmez.

Uygulama

Akçalı Sprey Boya ile uygulama öncesinde boyanacak yüzeyin her türlü kir, pas, yağ ve tozdan tam arındırılması gerekir. Kutu iyice çalkalandıktan sonra, 25-30 cm mesafeden ince katlar halinde, katlar arasında 20 dakika ara ile 2-3 çapraz katta tatbik edilir. Paslanır metal yüzeylerde ise uygulama öncesi astar olarak antipas boya uygulanması gereklidir. Kullanımdan sonra sprey kutusunda hala boya kalmış ise, ilerde tekrar kullanılabilmesini teminen, kutuyu baş aşağı çevirip, sprey düğmesine birkaç kere basmak yeterlidir.

Kaplama Gücü

Tekkatta 2,5 – 3m / 400mlkutu

Kuruma Süresi (20℃)

Dokunma 5-20 dakika

Tam kuruma 8-12 saat

Kimyasal sertleşme 24 saat

Tehlike Uyarıları

R12-Çok yanıcı madde.

R20/21/22- Solunduğunda, deri ile temasta, yutulduğunda sağlığa zararlıdır.

R36- Göze temas durumunda zarar verir, kaşındırır.

R66- Uzun süre bu tüpün buharına maruz kalmak deriyi kurutur çatlamasına yol açar. R67- Uzun süre bu tüpün buharına maruz kalmak uyku getirir baş dönmesi yapar.

Güvenlik Uyarıları

S2-Çocukların ulaşabileceği yerden uzak tutunuz.

S3/7/9-Kabı iyice kapalı halde, serin ve iyi havalandırılan bir yerde muhafaza ediniz. S16-Tutuşturucu kaynaklardan uzak tutunuz. Sigara içilmez.

S51-Sadece iyi havalandırılan yerlerde kullanınız.

Boşalmış dahi olsa kabı delmeyiniz.

Raf Ömrü

Açılmamış Akçalı Sprey Boya ambalajda oda sıcaklığında 3 yıldır. Basınçlı kapta yanıcı ve parlayıcı özelliktedir. İyi havalandırılan bir yerde direkt güneş ışıklarından, ateşten ve darbeden korunması gerekir.

Parlama noktası : < 0℃

Ambalaj

Akçalı Sprey Boya 400 ml sprey kutu. 29 standart düz renk, 16 metalik renk, 7 floresan renk, parlak, yarımat, mat koruyucu şeffaf vernik, 1 renk oto jant boyası, 6 renk oto tampon boyası, 4 renk ateşe dayanıklı soba boyası olmak üzere toplam 66 çeşit.

  • Paslanmaz çelik ve yay çeliğinden imal edilmiştir.
  • Sap açık olup plastikten imal edilmiştir.
  • Geniş yüzeylere; seramik, fayans, yer karosu döşeme işlerinde kullanılır.
  • Harç ve fuga uygulamasının ideal şekilde tatbikini sağlar.
  • Paslanmaz çelik ve yay çeliğinden imal edilmiştir.
  • Sap kapalı olup plastikten imal edilmiştir.
  • Geniş yüzeylere; seramik, fayans, yer karosu döşeme işlerinde kullanılır.
  • Harç ve fuga uygulamasının ideal şekilde tatbikini sağlar.
  Yukarı Çık