Size özel tekliflerimiz için bizi arayın.
  • Sepetiniz boş.
Toplam: 0,00 TL
Ürün Karşılaştırma - İşlek Endüstri Yapı Market Ltd. Şti.

Ürün Karşılaştırma

Temizle
Ürün Resim Adolin Paydos 0.2 KG Adolin Cam Cila Mat 2.5 KG Permolit Tavan Boyası 17.5 KG Adolin Aquatut 3.5 KG Adolin Panel Kapı Boyası Beyaz Sentetik 1 KG
Sipariş No IY13133 IY34661 IY13246 IY22328 IY21934
Ürün İsim Adolin Paydos 0.2 KG Adolin Cam Cila Mat 2.5 KG Permolit Tavan Boyası 17.5 KG Adolin Aquatut 3.5 KG Adolin Panel Kapı Boyası Beyaz Sentetik 1 KG
Fiyat Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız
Ürün Detay

Odun ve kömürle yanan ocak, soba, şömine, barbekü borularının iç ve dış yüzeyinde kullanılarak, is ve kurum oluşumunu ge-ciktiren, baca akıntısını önleyen ve lekeleri örterek son kat boyanın kirlenmesini engelleyen solvent bazlı baca akıntısı izolasyon malzemesidir.

Üretan alkid esaslı, tek bileşenli, hava ile kuruyan, mat parke verniğidir. 

Permolit Süper Tavan Boyası, su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, tam mat, dekoratif, son kat tavan boyasıdır. Boya öncesi hazırlıkları tamamlanmış her türlü iç cephe yapı elemanları üzerine uygulanabilir. Her yüzeye mükemmel yapışır, örtücülük gücü yüksektir, çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz. Teneffüs etme özelliği ile tavanların nefes almasını sağlar. Uygulandığı yüzeylere mat dekoratif bir görünüm kazandırır. Sürüm kolaylığı ve ekstra matlığı sayesinde uygulama kolaylığı sağlar ve yüzey hatalarını göstermez. Banyo, mutfak dahil her yüzeye ilk ve son kat olarak uygulanabilir. Kokusuz, sararmayan bir boyadır.

Elastomerik akrilik reçine esaslı, 7 kata kadar esneyebilen. Akrilik su yalıtım kaplamasıdır.

Amerikan panel kapılar için özel olarak geliştirilmiş solvent bazlı, yüksek metrajlı, alkid reçine esaslı, yarı mat görünümlü, örtücü ve koruyucu son kat panel kapı boyasıdır. 

Ürün Teknik Özellikleri

Görünüm : Mat, düz görünümlü tavan boyası.
Renk : Beyaz
Viskozite : 145 ± 5 KU
Yoğunluk : 1.79 ± 0,02 gr/cm3
Katı Madde : 72 ± 2 (120oC 30 dak).
pH : 8,5 ± 1
Sarfiyat Miktarı : Yüzey şartlarına bağlı olarak tek katta 6 – 7 m2/kg (11 – 15 m2/L)
Kesin sarfiyat için kontrollü numune çalışması tavsiye edilir.
Kuruma Süresi : Dokunma kuruması 30 dak
(23oC 50% HR) Tam kuruma 24 saat
Katlar arası bekleme süresi 4-6 saat
Parlama Noktası : – (Parlamaz)
Ambalaj Şekli : 20 kg (10.8 L) – 17.5 kg (9.4 L) – 10 kg (5.4 L) – 3.5 kg (1.9 L) – 1 kg (0.5 L).

Boyama Öncesi Nasıl Hazırlık Yapılmalı?

Yeni sıvalı yüzeyler: Yüzeyler gözden geçirilerek kendini taşıyamayacak durumda olan tüm tabakalar temizlenerek
uzaklaştırılmalı, serbest kum, toz ve yağ gibi yapışma gücünü düşürecek faktörlerden arındırılmalıdır. Uygulama yapılacak yüzeyler tamamen kuru olmalıdır. Bu nedenle yeni sıvanmış yüzeyler en az 20 gün sıvanın prizlenmesi için beklenmelidir. Yüzeyler üzerinde varsa çatlak, çukur veya kırıklar Permolit Permomacun Su Bazlı Süper Akrilik İç Cephe Macunu ile düzeltilmelidir. Brüt betonlarda kullanılan kalıp ayırıcı yağlar kesinlikle temizlenmelidir.
Eski boyalı yüzeyler: Kendini taşıyamayacak durumda olan tüm tabakalar temizlenerek uzaklaştırılmalıdır. Oluşabilecek seviye farkları Permolit Permomacun Su Bazlı Süper Akrilik İç Cephe Macunu ile macunlanarak düzeltilmelidir. Uygulamaya geçilmeden önce yüzeyin temiz, sağlam, kuru ve tozsuz olduğu kontrol edilmelidir.
Astarlama: Yüzey hazırlığı tamamlanmış yüzeylerdeki serbest mikronize tozların yapışmasını sağlamak ve aderansı arttırmak için sıva yüzeylere Permolit Permolak Su Bazlı Akrilik Astar veya Permolit Permosar Silikonlu Astar, alçı ve macun gibi çok emici yüzeylere ise Permolit Permobinder veya Permoten Saten Alçı Astarının tek kat uygulanması tavsiye edilir. Eski boyalı sağlam yüzeylerde renk değişikliği yapılmak isteniyorsa Permolit Permokapar Örtücü Astarlar’dan biri ile tek kat astarlama yapılmalıdır. Son kat uygulamasına geçilmeden önce astarın kuruması için en az 6 saat beklenmesi gerekmektedir.
İnceltme: Su ile hacimce %15 oranında inceltilmelidir.

Permolit Süper Tavan Boyası Nasıl Uygulanır?

Son kat uygulama için hazır hale gelen yüzeye fırça, rulo veya pistole ile en az 2 kat olarak tatbik edilir. Katlar arasında 4-6 saat beklenmelidir. Kullanılan tüm araçlar su ile temizlenebilir.

Amerikan kapı boyası yeni veya daha önceden boyanmış Amerikan panel kapıları, ahşap panel kapı, mdf ve masif ahşap yüzeyler için dekoratif son kat boya olarak kullanılır.

Evlerdeki temizlik kimyasallarına dayanıklıdır

Kirlenmeye karşı maksimum dirençlidir

  • Yüksek Örtücülük
  • Yüksek Yapışma
  • Hızlı kuruma
  • Sararmaya karşı dirençli
  • Darbelere dayanıklı

Amerikan Panel Kapı Boyası Nasıl Kullanılır?

Ürünü kullanmadan önce teknik bilgi formunda (TDS) tüm teknik bilgilere ulaşabilirsiniz.

Neden Amerikan Panel Kapı Boyası Kullanmalıyız?

Adolin Amerikan panel kapı boyası fırça, rulo veya pistole ile kolayca tatbik edilebilir. Sentetik tiner ile %10-%15 oranında inceltilerek 40 dakika arayla iki kat şeklinde uygulanmalıdır. Uygulama yapılan kapıların 24 saat açık kalmasına özen gösterilmelidir.

  Yukarı Çık