Size özel tekliflerimiz için bizi arayın.
  • Sepetiniz boş.
Toplam: 0,00 TL
Ürün Karşılaştırma - İşlek Endüstri Yapı Market Ltd. Şti.

Ürün Karşılaştırma

Temizle
Ürün Resim Vodabond 780123 VB 446 Strafor Yapıştırıcı 1 kg Fırat PVC Redüksiyon 160 x 110 mm İzeltaş 1940 Bijon Anahtarı Pipo Tipi 21 mm 13/16’’ (Tornavida Ağızlı) İzeltaş 0430 Yıldız Anahtar İki Ağızlı 17x19 mm Loctite 270 Yüksek Mukavemetli Vida Sabitleyici 50 ml İsonem Thermal Paint İç, Dış Cephe ve Çatı Isı Yalıtım Boyası 18 kg Akfix 705 Hızlı Yapıştırıcı 100 gr
Sipariş No IY33744 IY14591 IY07982 IY07957 IY27232 IY07705 IY33169
Ürün İsim Vodabond 780123 VB 446 Strafor Yapıştırıcı 1 kg Fırat PVC Redüksiyon 160 x 110 mm İzeltaş 1940 Bijon Anahtarı Pipo Tipi 21 mm 13/16’’ (Tornavida Ağızlı) İzeltaş 0430 Yıldız Anahtar İki Ağızlı 17x19 mm Loctite 270 Yüksek Mukavemetli Vida Sabitleyici 50 ml İsonem Thermal Paint İç, Dış Cephe ve Çatı Isı Yalıtım Boyası 18 kg Akfix 705 Hızlı Yapıştırıcı 100 gr
Fiyat Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız
Ürün Detay

Günlük yaşamda çok geniş bir kullanım alanına sahip olan Akfix 705 Hızlı Yapıştırıcı (Mdf Kit) bir adet siyanoakrilat ve bir adet aktivatörden oluşan bir settir.  

İç ve dış mekanlarda; Mdf, ahşap, metal, alüminyum, mermer, beton, taş, granit, seramik, doğal taş, kauçuk, deri ve bir çok sert plastik yüzeyin saniyeler içerisinde, hızlı ve kolay bir şekilde bir birine yapıştırılması için kullanılır.

Ürün Teknik Özellikleri

Solvent içermeyen, süper elastik, yüksek performanslı, kullanıma hazır, ısı yalıtım levhalarının yapıştırılması için hazırlanmış pasta tipi yapıştırıcıdır.İç ve dış mekanlarda, mineral esaslı yüzeylerde, boyalı yüzeyler, alçı levha, sıva, betopan, ahşap gibi yüzeyler üzerine ısı yatlım levhalarını yapıştırmada kullanılır.Öncelikle uygulama yüzeyi toz, yağ, detarjan, silikon gibi yapışmayı önleyici maddelerden temizlenmiş, kuru ve sağlam olmalıdır. Yüzeydeki gevşek parçalar sökülmeli çatlaklar tamir edilmeli, yüzey teraziye alınmalıdır. Strafor yapıştırıcı 2-3mm kalınlıkta yapıştırılacak yüzeyin tamamını kaplayacak şekilde tarak ile yüzeye yayılmalıdır. Taşan yapıştırıcı kurumadan nemli bir bez yardımı ile temizlenmelidir. Ortam sıcaklığının 10°C den az ve nemli olmamasına dikkat edilmelidir.Toplam donma süresi ortam sıcaklığına bağlı olarak 12-24 saattir.

Plastik boru sektörünün benzersiz ürünü Fırat PVC Dublex atık su boru ve ek parçaları; villa ve çok katlı konutlarda, hastanelerde, okullarda, otellerde, endüstriyel ve sportif vb. yapılarda ekolojik ve ekonomik olması ve fiziksel yapısını 60ºC sıcaklığa kadar koruması ile uzun süreli kullanımlar için, yapı temeli ve yapı içi atık sularının sızıntı yapmaksızın ideal ve güvenli bir şekilde pvc borular vasıtasıyla tahliye edilmesini sağlarlar.

Fırat PVC Dublex atık su boru ve ek parçaları TS 275-1 EN 1329-1 kalite standartlarına göre tanımlanan BD uygulama sınıfı et kalınlıklarında üretilirler. Pvc borular pürüzsüz iç ve dış yüzeyleri sayesinde tortu ve birikinti oluşumuna izin vermez, bakteri üretmez ve koku yapmazlar.

Cıvata, somun ve sapmalarda maksimum sabitleme gücü için.

Gevşememesi gereken montajlarda kalıcı sabitleme için.

Bağlantıların sızdırmazlığı

300 derece ye ısıtılarak demonte edilebilir.

Uygulamalar;

Vites kutularındaki dişlilerin, silindir blokların v.b. sabitlenmesi.

ISI YALITIM BOYASI, elastomerik reçine esaslı, özel vakumlu mikro kürecikler içeren, buhar geçirgenliği olan, su bazlı, düşük ısı iletkenlik, yüksek güneş ışığını soğurganlık ve yüksek yüzey ısı veriliği değerlerine sahip, iç ve dış cephede ısı ve su yalıtımı sağlayan bilimsel olarak etkinliği ispatlanmış özel bir yalıtım boyasıdır. Binalara ısıtma ve soğutma enerjisi masraflarında uygulama kat sayısına bağlı olarak %40 lara varan miktarda enerji tasarrufu sağlar. Özel vakumlu mikro kürecik katkılı ISONEM THERMAL PAINT iç cephe duvar boyası olarak kullanıldığında içeride oluşan radyan ısıyı yine içeriye yansıtmakta, dış cephede kullanıldığında ise gelmekte olan radyan ısıyı tekrar dışarıya yansıtmaktadır. Çatılarda kullanıldığında seramikle güçlendirilmiş formülü sayesinde güneş ışınlarının min. %80‘ini yansıtır. Isonem Thermal Paint uygulanmış film yüzeyden içeriye asla su geçemezken binanın içindeki nem buharlaşarak yapıdan uzaklaşır. 

• Radyan ısıyı geçirmez, %40 a varan enerji tasarrufu sağlar.
• İç ve dış yüzeylere uygulanabilir, işçilik giderleri düşük uygulaması kolay ve kısadır.
• Duvarda nem ve küf oluşumunu engeller ve ayrıca su ve ses yalıtım özelliğine sahiptir.
• Kir tutmaz, kolay temizlenir, geç tutuşurluk ve yanmazlık özelliği vardır.


Teknik Özellikleri ;

Yoğunluk (25°C, g/mL) : 0,85 ± 0,10

pH (25°C) : 7.0 – 9.0

Viskozite (25°C, mPa.s) : 12500 - 13500

Katı Madde Oranı (Ağırlıkça %) : 53 ± 2

Su aktarım hızı (kg/ m2. h0,5) : < 0,1 SINIF W3

Çekip koparma deneyi yoluyla yapışma dayanımı (N/mm2) : Çatlak kapatma veya esnek sistemler trafik yükü olmadan ≥ 0.8 N/mm²

Su buharı geçirgenliği (m) : 5 ≤  SD ≤ 50 SINIF II

Belgelendirme : TSE K 127 ISIL BOYALAR

Sınıf : SOGUK IKLIM BOYASI

Parlaklık : N/A (değer aranmaz)

Yas ovma direnci (μm) : SINIF II

Örtme gücü (m²/L) : SINIF I

Kuru film kalınlığı : SINIF E5

Tane büyüklüğü : SINIF S2

Çatlak örtme özelliği (μm) : Değer aranmaz, SINIF A0

Karbondioksit geçirgenliği (g/m².d) : Değer aranmaz, SINIF CO

Yüzey ısı vericiliği değeri : min. 0.80

Güneş ışığını soğurganlık değeri : 0.820, min. 0.80

Isıl boya yüzey direnci (RS) : 0.0495 ± 1,5 %

Isı iletkenlik katsayısı (W/mK : 0.023, λ<0.060

Darbeye direnç : Çatlama, kopma yok

Dokunma kuruması : 1 saat

Tam kuruma : 72 saat

Karışım ömrü (23°C) : X

Çözücü : Su 

Yangın sınıfı : B S1 d0

Yüzey hazırlığı: Boya uygulanacak yüzeyler kirden, yağdan, pastan, gresten, gevşek kısımlardan ve diğer yabancı malzemelerden arındırılmış olmalıdır. Yüzeye uygun astar seçimi aşağıdaki tabloya * göre yapılır.

ISONEM UNIVERSAL ASTAR (1:7 Oranında su ile seyreltilmiş - 1 Kısım Astar, 7 Kısım Su) izolasyon ve boya astarı tek kat halinde 100 – 200 g/m² sarfiyatla uygulanmalıdır. Daha sonra astar 4 saat kurumaya bırakılır.

Uygulama metodu: ISONEM THERMAL PAINT kullanmadan önce iyice karıştırılmalıdır. Dış cephe uygulamalarında ürün inceltilmeden rulo veya fırça ile tercihe göre 2 -3 kat uygulama yapılabilir. İç cephe uygulamalarında renk ve kapatıcılığa göre 1 ya da 2 kat olarak uygulanmalıdır. Çatı uygulamalarında 2 - 3 kat uygulama yapılması tavsiye edilir. Her katın bir önceki kata dik şekilde boyanması tavsiye edilir. Kuruma süreçleri gözetilerek uygulama yapılabilir. İlk kat kuruduktan sonra ikinci ve üçüncü kat uygulama yapılmalıdır. İki kat uygulama arası 4 saat beklenmelidir.

Yüksek yapışma gücü

Dikey yüzeylerde kullanıma uygun, akma ve sıçrama yapmaz.

Yüksek viskoziteli olduğu için özellikle gözenekli ve yapıştırılması zor yüzeylerde, yapışma gücünün artmasını sağlar.

Uygulama Alanları

Ahşap parçaların montaj ve tamiratında

MDF, kauçuk, deri ve plastik yüzeylerde

Özellikle hızlı kürleşme istenen uygulamalarda tercih edilir.

  Yukarı Çık