Size özel tekliflerimiz için bizi arayın.
  • Sepetiniz boş.
Toplam: 0,00 TL
Ürün Karşılaştırma - İşlek Endüstri Yapı Market Ltd. Şti.

Ürün Karşılaştırma

Temizle
Ürün Resim İzeltaş 4100 Kraft Seri Düz Uçlu Tornavida 8x150 mm Ceta H40-7-SA İğne Uçlu Cımbız (Eğri) 120 mm Su Dalgıç Pompa SDTV30/2 (3HP) Yağmurluk Ebax Portakal İmpertex Teka GRAVITY 45 E-XN 1B 1D Eviye Sardoğan Siyah Dirsek Boru 11/4’’ İzocamflex Levha 25 mm
Sipariş No IY08374 IY00426 IY24844 IY20794 IY36428 IY34993 IY23676
Ürün İsim İzeltaş 4100 Kraft Seri Düz Uçlu Tornavida 8x150 mm Ceta H40-7-SA İğne Uçlu Cımbız (Eğri) 120 mm Su Dalgıç Pompa SDTV30/2 (3HP) Yağmurluk Ebax Portakal İmpertex Teka GRAVITY 45 E-XN 1B 1D Eviye Sardoğan Siyah Dirsek Boru 11/4’’ İzocamflex Levha 25 mm
Fiyat Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız Fiyat Alınız
Ürün Detay

Su tahliye motoru, döküm gövdeli, trifaze, su tahliye motorlar, olarak oldukça geniş ürün yelpazesine sahip bu tip su motorları, ürün çeşidi ve kullanım alanına bağlı olarak  50 Hz ve 60 Hz frekanslarında imal edilmektedir.

İklimlendirme, ısıtma ve soğutma sistemlerinde kullanılmak üzere üretilen, elastomerik kauçuk esaslı, kapalı gözenekli düzgün hücre yapısına sahip levha şeklinde yalıtım malzemesidir. Al-folyo kaplı ve kendinden yapışkanlı tipleri bulunmaktadır.

Ürün Teknik Özellikleri

Çok hassas montaj işleri için, düz tutucu ağızlar, extra ince uçlar. Anti manyetik, aside dayanıklı, paslanmaz çelik.

Su tahliye motoru, maksimum 21 m yüksekliğe kadar kanal ve çukurlardaki çamurlu suların, yağmur sel sularının boşaltılmasında, yüksek debili süs havuzlarında, yerleşim birimlerinde ve endüstriyel tesislerde kullanılmaktadır. SDTV serisi pompalar vortex çarklı olması sebebiyle 20 mm’ye kadar katı atık geçirgenliği ve bez, çuval parçası, lifli maddelerin tahliyesinde kullanıma uygundur.

MALZEME ÖZELLİKLERİ

POMPA GÖVDESİ : GG25 DÖKÜM

ÇARK : GG25 DÖKÜM

MİL : AISI 304 INOX

SIVI BASMA SICAKLIĞI : 0 - 30 ° C

KORUMA SINIFI : IP 68

IZALASYON : CI.F

KABLO UZUNLUĞU : 10 m

MEKANİK SALMASTRA : SİLİSYUM / SİLİSYUM

Genel Ölçü

Ürün genişliği (mm): 435

Büyük Hazne

Hazne Uzunluğu (mm): 368

Hazne Genişliği (mm): 338

Hazne Derinliği (mm): 150

Diğer Özellikler

Batarya deliği sayısı: 1

Vana deliği tipi: 1½"

1/2”(21,2mm)’den 16”(406,8mm)’ ye kadar Dikişsiz;Dikişli SCH 20 et kalınlığın’dan SCH 80 et kalınlığa kadar üretim yapmaktadır.

Isıtma, soğutma, havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinde boru hatlarının dış yüzeylerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü amacıyla uygulanır. Yalıtım yapılacak boru ile kauçuk iç yüzeyi tam oturmalı, arada boşluk kalmamalıdır. Ek yerleri sızdırmazlığı sağlayacak şekilde yapıştırılmalıdır. Uygulama delinmeye ve yırtılmaya karşı korunmalıdır. Güneş ışığına maruz uygulamalarda, UV etkisine karşı mutlaka koruyucu ceket veya koruyucu boya kullanılmalıdır. Açık hava uygulamalarının 5 gün içerisinde kaplanması gerekmektedir.

  Yukarı Çık